Rating:
10
Stovokor - Metal Of Honor [Demo]
2004


01. For The Glory Of Qo'nos
02. Life In Exile


Dochmey Daq vam qo' qem Daq DISmey vo'Daq vam 'ej vo' may' 'oH maH vo' vam bogh Daq veS vam vo' ghobe' Daq chaj chaH DIchDaq 'uQ'a' tIq vo' 'ej ghobe' 'ach HochHom baghmoHwI' laH vo' pa' toQmey vo' chaH vo'

tajpe' joj 'oy'wI'Daq boS yabwImey legh choSmeyDaq nuqDaq Hon e'be' pa' Qoy ghoghmey tun retlh HeH yabmey ghIH nuqDaqvIpbe' Hurgh choS pum 'el qo' yab Hagh je' yu' vaj ngaS choS 'e' mach yabmey vorm ngep Doch 'e' tebQeh paHlaw' chImQeH parHa' puq ghu pIn'a' jISuvchoHQo' largh lo'laH naQ loDnI'pu' SIch Sambe' taybogh Dechyem pagh mojmey tlhIb yab chImyab ghom'a' pIj Qich je ghoS ngeH bong ngeHmey Qoy yaghmey ghIj tehmey pov Qong tlhe' wov najma' pong Hiyab vembe' 'ach,'a nI ghorghbe' jIH ghoS naDev jIH Dech hI neH Say' neH Say' jIH ghIj ngoj qawneH buS ghIj tuH loS

Hab SoSlI' Quch!


 



Written on 01.04.2013 by
Dane Train
Dane hails from Asheville, NC which is Beer City, USA. When he is not drinking various craft and micro brews, Dane fronts the Stoner Doom Metal band, The Quick. He also has a massive collection of Hellboy comic books.
More reviews by Dane Train ››



Comments

‹‹ Back to the Reviews
Comments: 13  
Users visited: 185  
Search this topic:  


schizodelight - 01.04.2013 at 20:23  
Ah this is what I should have expected from a band based on Star Trek o.O
AIIendeXSiempre - 01.04.2013 at 22:56  
Que?
BoxCar Willy - 02.04.2013 at 04:03  
Qich je gho!
thelordlonewolf - 02.04.2013 at 04:03  
WTF?
psykometal - 02.04.2013 at 04:10  
Well in honor of the Rebellion Dane decided to grace us with a review in his native tongue, Klingon. Many years ago when Dane was a wee babe he was abducted and raised by Klingons and then returned to Earth when he turned 18. The reason for this return has yet to be revealed...even to Dane himself for he misses his Klingong parents...
Apothecary - 02.04.2013 at 06:23  
Deus meus, hoc est bene X! Laetus quod recognoscimus Dane
Wes - 02.04.2013 at 06:32  
Great album
Dylan - 02.04.2013 at 06:54  
U wot m8
Rhiannon - 02.04.2013 at 08:27  
B'Elanna approves.
SilentScream - 02.04.2013 at 09:18  
Overated album, I say.
Fallen Ghost - 02.04.2013 at 09:39  
One of the deepest reviews I've ever read
Gorshtak - 03.04.2013 at 11:56  
Total overdose
wolf6666 - 09.04.2013 at 19:52  
Awesome review !! \m/ !!

Advertise on Metal Storm


Login or register to post here.



Similar topics

Forum Topic Similarity Started
Reviews Metal: A Headbanger's Journey 6 01.07.2009 by tulkas
Articles Jesus Christ and the Headbanger: Understanding A Heavy Metal Christian Worship 5 07.07.2009 by BloodTears
Articles Dane Train's Top 11: The Top 11 Best Metal Covers of Non-Metal Songs 5 27.05.2011 by BitterCOld
Reviews Place Of Skulls - As A Dog Returns 4.5 18.12.2010 by Marcel Hubregtse
Reviews The Coffeen - You Must Be Certain Of The Coffeen 4.5 02.05.2013 by Ace Frawley



Hits total: 2789 | This month: 65